Sushi kok

Functiebeschrijving
Je werkt samen met de sushi Head-chef om de beste sushi te maken voor onze gasten. Dit doe je door:

  • Het bereiden van verschillende sushi;
  • Het bewaken en controleren van de kwaliteit van de producten;
  • Het op tijd en juist bereiden van gerechten;
  • Het opstarten van de sushi partie;
  • Volgen van vaste instructies met betrekking tot recepten en presentatie;
  • Helpen met het schoonmaken en organiseren van de keuken / apparatuur;
  • Rijst koken + mengen;
  • Bereiden van vissen (fileren & snijden) (Nigiri/sashimi);
  • De juiste voorbereidingen en mise en place: wassen, snijden en hakken;
  • Begeleiden van sushi rollers om de juiste bedrijfsformule te bewaken;
  • Kwaliteit bewaking van de sushi-partie.

Functievereisten

  • Je hebt kennis van de Japanse keuken;
  • Je draagt bij aan de inkoop van de voorraad en het behouden van;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Passie voor Japanse keuken;
  • Je houdt van snelheid in de keuken en je bent in staat het overzicht te behouden;
  • Je kunt goed zelfstandig werken.
Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Onze locatie

    STADHUISPLEIN 3
    3012 AR ROTTERDAM

    Openingstijden

    11:00 – 00:00 | MA – DO
    11:00 – 02:00 | VR – ZA
    11:00 – 23:00 | ZO

    Get in touch!

    @CORNELISROTTERDAM