Restaurant

Een goed stuk vlees van de houtskool grill, vis of een vegetarisch gerecht, het staat allemaal op ons menu. Met oog voor verfijning wordt er op traditionele wijze gegrild op houtskool in de Robata Flame Grill en de Big Green Egg.

Onze chef combineert graag verschillende stijlen en kooktechnieken waarbij gebruik wordt gemaakt van dagverse seizoensproducten van veelal lokale leveranciers. Het shared dining menu met of zonder bijpassend wijnarrangement is een aanrader.

Wil je met een grote groep dineren of juist met een select gezelschap in onze private dining? Geen probleem, wij verzorgen graag een oplossing op maat. Spelen er allergieën? Wij kunnen overal rekening mee houden.

Restaurant

Een goed stuk vlees van de houtskool grill, vis of een vegetarisch gerecht, het staat allemaal op ons menu. Met oog voor verfijning wordt er op traditionele wijze gegrild op houtskool in de Robata Flame Grill en de Big Green Egg.

Onze chef combineert graag verschillende stijlen en kooktechnieken waarbij gebruik wordt gemaakt van dagverse seizoensproducten van veelal lokale leveranciers. Het shared dining menu met of zonder bijpassend wijnarrangement is een aanrader.

Wil je met een grote groep dineren of juist met een select gezelschap in onze private dining? Geen probleem, wij verzorgen graag een oplossing op maat. Spelen er allergieën? Wij kunnen overal rekening mee houden.

RESTAURANT MENU

Lunch

SANDWICHES

Krokante kip

brioche bun met krokante gefrituurde kipfilet, witte koolsalade en sriracha mayonaise 

9

Carpaccio

met Parmezaanze kaas, rucola, kappertjes en truffelmayonaise op maisbrood van Jordy’s Bakery

12

Toast Cornelis

met gebakken champignons en Parmezaanse kaas

9

Gerookte zalm

broiche bun met gerookte zalm, eiersalade, rode ui en kappertjes

8

Pantosti

met jong belegen kaas van Booij, tomaat en sriracha mayonaise
extra ham + €2

6

Filet americain makreel speciaal

van gerookte makreel met zoetzuur van rode ui en cherrytomaatjes op maisbrood van Jordy’s Bakery

8

Steak sandwich

op stokbrood geserveerd gebakken biefstukreepjes, champignons en Parmezaanse kaas

12

Geitenkaas sandwich

op stokbrood geserveerd jonge geitenkaas, puntpaprika, tomaat van de BBQ met gekarameliseerde walnoten en honing

9

SALADES

Caesar salade

met kippendijen uit de smoker

14

SPECIALITEITEN

Eggs benedict

op brioche brood met gepocheerde eieren, baby spinazie, avocadospread en hollandaisesaus
extra gerookte zalm + €2.00

10

Soep

huisgemaakte soep van het seizoen geserveerd met brood van Jordy’s Bakery

8

12 uurtje

kopje soep, een mini kalfskroket, eiersalade, Italiaanse ham, gerookte zalm met maisbrood van Jordy’s Bakery

13

HAMBURGERS

Cornelis burger

van MRIJ rundvlees met cheddar, gekarameliseerde sjalot, tomaat, kropsla, pickles, burgersaus en friet met mayonaise

16

Vegetarische burger

van Beyond Meat met cheddar, gekarameliseerde sjalot, tomaat, kropsla, pickles, burgersaus en friet met mayonaise

15

TAARTEN

Red velvet

4.5

RESTAURANT MENU

Voorgerechten

Jordy’s landbol

met aïoli, gezouten Guernsey roomboter en extra vierge olijfolie uit Griekenland

6.5

Carpaccio

van Black Angus rund met pijnboompitten, sjalot, kappertjes, pecorino, bieslook, rucola en truffelmayonaise

13

Steak tartaar

met gepickelde bloemkoolroosjes, zoetzuur van zilverui en toast van brioche met geraspte pecorino

13

Pata Negra

80 gram Jamon Iberico Beher Cebo de Campo, uit de Salamanca streek

19

Huisgerookte zalm

met mascarpone, yuzu parels, honing, crumble van macadamia noten, olie van dille en toast van brioche

13

Wilde gamba’s

vijf wilde gamba’s met knoflook, rode peper en witte wijn

16

Burrata

met chutney van trostomaatjes en puntpaprika, balsamicostroop en gegrilde little gem

13

Steak tartaar

van MRIJ rund met een crème van gerookte eierdooiers, gefrituurde kappertjes en pistache crumble

13

RESTAURANT MENU

Sushi roll

Te bestellen van 14:00 tot 22:00 / op vrijdag en zaterdag van 14:00 tot 22:30

MAKI (8 STUKS)

Ebi tempura

garnaal in tempura, zalm, teriyaki, wasabi mayonaise

17

Spicy tuna

tonijntartaar, eidooier, sishito, bosui, togarashi, wasabi mayonaise

17

Beef tataki

beef, asperges, bosui, krokante ui, truffel teriyaki

17

Salmon teriyaki

zalm, teriyaki, bosui, tanuki, wasabi mayonaise, ikura

17

Vegetarian

asperges in tempura, Parmezaanse kaas en avocado

14

NIGIRI (2 STUKS)

Zalm

zoete soja lak, ikura

7

Tonijn

zoete soja lak, bosui

7

Vegan

inari, zoete tofu, wakame salade

7

Beef

daikon, teriyaki, knoflook chips

7

SASHIMI

Zalm

met ponzu dressing

15

Tonijn

met ponzu dressing

16

RESTAURANT MENU

Hoofdgerechten

MENU VAN DE CHEF

Een speciaal samengesteld menu gebaseerd op verschillende stijlen en verfijnde kooktechnieken waarbij gebruik wordt gemaakt van dagverse seizoensproducten van veelal lokale leveranciers.

3 gangen shared dining menu (vanaf 2 personen)

proeverij van voorgerecht, hoofdgerecht en dessert geselecteerd door de chef

39

4 gangen shared dining menu (vanaf 2 personen)

proeverij van voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert geselecteerd door de chef

49

STEAK

Bereid op de houtskoolgrill. Ons vlees wordt geserveerd met verse friet.

House steak – MRIJ 180 gram

19

Entrecôte – MRJ 250 gram

26

Bavette – creekstone 200 gram

22

Ossenhaas – MRIJ 200 gram

26

SPECIALS

Kabeljauw

met gerookte paling, parelcouscous, artisjok, tomaat en beurre blanc

24

Wilde gamba’s

met linguini pasta, rode peper, knoflook en peterselie

18

Vegetarische curry

met geroosterde pompoen, gestoomde aardappel, bimi, gefrituurde halloumi, masala kokossaus en naanbrood

15

OESTERS

Fines de Claires

3 Fines de Claires met passievrucht en gembergel

12

Fines de Claires

6 Fines de Claires met rode wijnazijn en sjalot

18

BURGERS

Cornelis burger

van MRIJ rundvlees met cheddar, gekarameliseerde sjalot, tomaat, kropsla, pickles, burgersaus en friet met mayonaise

16

Vegetarische burger

van Beyond Meat met cheddar, gekarameliseerde sjalot, tomaat, kropsla, pickles en burgersaus met friet en mayonaise

15

BIJGERECHTEN

Verse friet met mayonaise

4.5

Gepofte en geprakte zoete aardappel met balsamico

4

Gestoomde bimi
met saus van zwarte bonen

5

Verse spinazie à la crème

5

Gebakken champignons

4

Salade van kropsla, komkommer, tomaat en zoetzure rode ui

4

SAUZEN

Truffeljus

3

Bearnaise saus

3

Groene peperjus

3

Truffelmayonaise

1.5

RESTAURANT MENU

Nagerechten

Dame blanche

huisgemaakt Tahiti vanille roomijs met chocoladesaus en een crumble van chocolade

8

Kus van Cornelis

vulling van witte chocolade ganache, frambozen met ijs van popcorn

9

Milk & cookie

crumble van huisgemaakte koekjes, cookie dough met amandelmelk roomijs

9

Huisgemaakte cheesecake

met jam van passievrucht en sorbet van mango-passievrucht

7

Dessert proeverij

proeverij van diverse huisgemaakte zoetigheden

13

4 kazen

Tomme de chevre / coulommiers / buurenkaas overjarig / lazulli oudwijker

14

RESTAURANT MENU

Late Night Snacks

BAR BITES

Te bestellen van 12:00 – 22:00, op vrijdag en zaterdag tot 01:00

Breekbrood

met aioli, gezouten guernsey roomboter en extra vierge olijfolie uit Griekenland

6.5

Gezouten amandelen

3.5

Olijven

gemarineerde groene en zwarte olijven

3.5

Black Angus bitterballen (6 stuks)

van holtkamp met mosterd

8.5

Chickenfingers

met licht pikante sriracha-mayonaise

9

Mini frikandellen (8 stuks)

met mayonaise

6.5

Gefrituurde gamba’s (5 stuks)

met licht pikante sriracha-mayonaise

8

Kaasstengels (6 stuks)

gevuld met oude kaas

8

Gyoza dumplings (6 stuks)

van kip met ponzu saus

7

Vegetarische mini loempia’s (6 stuks)

met chilisaus

6

Friet van de Frietfabriek

met mayonaise

4.5

Luxe borrelplank Cornelis

met breekbrood, aioli, MRIJ bitterballen, kaastengels, chicken fingers, olijven, gezouten amandelen, Italiaanse ham en gefrituurde gamba’s

22