Restaurant

Een goed stuk vlees van de houtskool grill, vis of een vegetarisch gerecht, het staat allemaal op ons menu. Met oog voor verfijning wordt er op traditionele wijze gegrild op houtskool in de Robata Flame Grill en de Big Green Egg.

Onze chef combineert graag verschillende stijlen en kooktechnieken waarbij gebruik wordt gemaakt van dagverse seizoensproducten van veelal lokale leveranciers. Het shared dining menu met of zonder bijpassend wijnarrangement is een aanrader.

Wil je met een grote groep dineren of juist met een select gezelschap in onze private dining? Geen probleem, wij verzorgen graag een oplossing op maat. Spelen er allergieën? Wij kunnen overal rekening mee houden.

Restaurant

Een goed stuk vlees van de houtskool grill, vis of een vegetarisch gerecht, het staat allemaal op ons menu. Met oog voor verfijning wordt er op traditionele wijze gegrild op houtskool in de Robata Flame Grill en de Big Green Egg.

Onze chef combineert graag verschillende stijlen en kooktechnieken waarbij gebruik wordt gemaakt van dagverse seizoensproducten van veelal lokale leveranciers. Het shared dining menu met of zonder bijpassend wijnarrangement is een aanrader.

Wil je met een grote groep dineren of juist met een select gezelschap in onze private dining? Geen probleem, wij verzorgen graag een oplossing op maat. Spelen er allergieën? Wij kunnen overal rekening mee houden.

RESTAURANT MENU

Lunch

SANDWICHES

Krokante kip

brioche bun met krokante gefrituurde kipfilet, witte koolsalade en sriracha mayonaise 

9

Carpaccio

met Parmezaanze kaas, rucola, kappertjes en truffelmayonaise op maisbrood van Jordy’s Bakery

12

Toast Cornelis

met gebakken champignons en Parmezaanse kaas

9

Gerookte zalm

broiche bun met gerookte zalm, eiersalade, rode ui en kappertjes

8

Pantosti

met jong belegen kaas van Booij, tomaat en sriracha mayonaise
extra ham + €2

6

Tuna melt sandwich

sandwich van tonijn salade gegratineerd met cheddarkaas uit de oven

9

Steak sandwich

op stokbrood geserveerd gebakken biefstukreepjes, champignons en Parmezaanse kaas

12

Geitenkaas sandwich

op stokbrood geserveerd jonge geitenkaas, puntpaprika, tomaat van de BBQ met gekarameliseerde walnoten en honing

9

SPECIALITEITEN

Eggs benedict

op brioche brood met gepocheerde eieren, baby spinazie, avocadospread en hollandaisesaus
extra gerookte zalm + €2.00

10

Caesar salade

met kippendijen uit de smoker

14

Bento box

compleet Japanse lunchmaaltijd met sushi, vis, vlees, groenten, salade en tempura

16

12 uurtje

kopje soep, een mini kalfskroket, eiersalade, Italiaanse ham, gerookte zalm met maisbrood van Jordy’s Bakery

13

Cornelis burger

van MRIJ rundvlees met cheddar, gekarameliseerde sjalot, tomaat, kropsla, pickles, burgersaus en friet met mayonaise

16

Vegetarische burger

van Beyond Meat met cheddar, gekarameliseerde sjalot, tomaat, kropsla, pickles, burgersaus en friet met mayonaise

15

TAARTEN

Red velvet

4.5

RESTAURANT MENU

Voorgerechten

Jordy’s landbol

met aïoli, gezouten Guernsey roomboter en extra vierge olijfolie uit Griekenland

6.5

Carpaccio

van Black Angus rund met pijnboompitten, sjalot, kappertjes, pecorino, bieslook, rucola en truffelmayonaise

13

Steak tartaar

met gepickelde bloemkoolroosjes, zoetzuur van zilverui en toast van brioche met geraspte pecorino

13

Pata Negra

80 gram Jamon Iberico Beher Cebo de Campo, uit de Salamanca streek

19

Huisgerookte zalm

met mascarpone, yuzu parels, honing, crumble van macadamia noten, olie van dille en toast van brioche

13

Wilde gamba’s

vijf wilde gamba’s met knoflook, rode peper en witte wijn

16

Burrata

met chutney van trostomaatjes en puntpaprika, balsamicostroop en gegrilde little gem

13

Ossenhaas tataki

van dry aged ossenhaas met mango, rode peper, yakiniku, ponzu, krokante ui en bieslook

19

RESTAURANT MENU

Sushi roll

Te bestellen van 13:00 tot 22:00 / op vrijdag en zaterdag van 13:00 tot 22:30

MAKI (8 STUKS)

Ebi tempura

garnaal in tempura, zalm, teriyaki, wasabi mayonaise

18

Spicy tuna

tonijntartaar, eidooier, sishito, bosui, togarashi, wasabi mayonaise

19

Beef tataki

beef, asperges, bosui, krokante ui, truffel teriyaki

19

Torched salmon

zalm, teriyaki, bosui, tempura crunch, wasabi mayonaise, ikura

18

Vegetarian

inari, avocado, kampyo, nori crunch, sesame saus

13

NIGIRI (2 STUKS)

Zalm

zoete soja lak, ikura

7

Tonijn

zoete soja lak, bosui

7

Beef

daikon, teriyaki, knoflook chips

7

SASHIMI

Zalm

met ponzu dressing

15

Tonijn

yellowfin tonijn met ponzu dressing

17

RESTAURANT MENU

Hoofdgerechten

MENU VAN DE CHEF

Een speciaal samengesteld menu gebaseerd op verschillende stijlen en verfijnde kooktechnieken waarbij gebruik wordt gemaakt van dagverse seizoensproducten van veelal lokale leveranciers.

3 gangen shared dining menu (vanaf 2 personen)

proeverij van voorgerecht, hoofdgerecht en dessert geselecteerd door de chef

39

4 gangen shared dining menu (vanaf 2 personen)

proeverij van voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert geselecteerd door de chef

49

STEAK

Bereid op de houtskoolgrill. Ons vlees wordt geserveerd met verse friet.

House steak – MRIJ 180 gram

20

Entrecôte – MRJ 250 gram

26

Bavette – creekstone 200 gram

22

Ossenhaas – MRIJ 200 gram

27

SPECIALS

Kabeljauw

met gerookte paling, parelcouscous, artisjok, tomaat en beurre blanc

24

Wilde gamba’s

met linguini pasta, rode peper, knoflook en peterselie

18

Vegetarische curry

met geroosterde pompoen, gestoomde aardappel, bimi, gefrituurde halloumi, masala kokossaus en naanbrood

15

OESTERS

Fines de Claires

3 Fines de Claires met passievrucht en gembergel

12

Fines de Claires

6 Fines de Claires met rode wijnazijn en sjalot

18

BURGERS

Cornelis burger

van MRIJ rundvlees met cheddar, gekarameliseerde sjalot, tomaat, kropsla, pickles, burgersaus en friet met mayonaise

16

Vegetarische burger

van Beyond Meat met cheddar, gekarameliseerde sjalot, tomaat, kropsla, pickles en burgersaus met friet en mayonaise

15

BIJGERECHTEN

Verse friet met mayonaise

5

Gepofte en geprakte zoete aardappel met balsamico

4

Haricots verts
met spek

5

Verse spinazie à la crème

5

Gebakken champignons

4

Salade van kropsla, komkommer, tomaat en zoetzure rode ui

4

SAUZEN

Truffeljus

3

Bearnaise saus

3

Groene peperjus

3

Truffelmayonaise

1.5

RESTAURANT MENU

Nagerechten

Dame blanche

huisgemaakt Tahiti vanille roomijs met chocoladesaus en een crumble van chocolade

8

Kus van Cornelis

vulling van witte chocolade ganache, frambozen met ijs van popcorn

9

Milk & cookie

crumble van huisgemaakte koekjes, cookie dough met amandelmelk roomijs

9

Huisgemaakte cheesecake

met jam van passievrucht en sorbet van mango-passievrucht

7

Dessert proeverij

proeverij van diverse huisgemaakte zoetigheden

13

4 kazen

Tomme de chevre / coulommiers / buurenkaas overjarig / lazulli oudwijker

14

RESTAURANT MENU

Late Night Snacks

BAR BITES

Te bestellen van 12:00 – 22:00, op vrijdag en zaterdag tot 01:00

Breekbrood

met aioli, gezouten guernsey roomboter en extra vierge olijfolie uit Griekenland

6.5

Gezouten amandelen

3

Olijven

gemarineerde groene en zwarte olijven

3

Black Angus bitterballen (6 stuks)

van holtkamp met mosterd

8

Chickenfingers

met licht pikante sriracha-mayonaise

9

Mini frikandellen (8 stuks)

met mayonaise

6

Ebi tempura (5 stuks)

met Sriracha mayonaise

8

Yakitori (6 stuks)

kleine spiesjes van kippendijfilet 

8

Kaasstengels (6 stuks)

gevuld met oude kaas

8

Gyoza dumplings (6 stuks)

van kip met ponzu saus

7

Vegetarische mini loempia’s (6 stuks)

met chilisaus

6

Friet van de Frietfabriek

met mayonaise

5

Nacho’s

met jalapeno, tomatensalsa en geraspte kaas uit de oven geserveerd met crème fraîche, guacamole en BBQ saus

9

Dirty fries

verse friet met geraspte Parmezaanse kaas, Mexicaanse kruiden, knoflook, tijm, rozemarijn en Sriracha mayonaise 

8

Luxe borrelplank Cornelis

met breekbrood, aioli, MRIJ bitterballen, kaastengels, chicken fingers, olijven, gezouten amandelen, Italiaanse ham en gefrituurde gamba’s

24