Kerst bij Cornelis 2019
December is in aantocht dus dat betekent dat u uitgebreid kunt dineren bij Cornelis Bar & Kitchen. Fonkelende glazen, de beste gerechten en uw familie om u heen. Op Eerste en Tweede Kerstdag kunt u uitgebreid genieten van onze voortreffelijke gerechten, heerlijke dranken en een aangename kerstsfeer!
Onze chef en zijn team hebben een speciaal kerstmenu samengesteld. Uiteraard kunt u op Eerste en Tweede Kerstdag à la carte bij ons eten. Hieronder ziet u het zorgvuldig samengestelde menu voor de Eerste en Tweede Kerstdag:
VOORGERECHT
Rouleau van yellowfin tuna en verse krab met een crème van avocado en jalapeño, komkommer espuma, papadum en een dressing van Rotterdamse sojasaus.
TUSSENGERECHT
Gebakken coquilles met een crème van topinamboer en gerookte beurre blanc saus.
HOOFDGERECHT
Gebakken eendenborst en rilletje van eend met geroosterde wortel, geglaceerde knolselderij, een aardappel mousseline en rode wijn saus.
DESSERT
Kerstbal van Madagascar chocolade gevuld met bloedsinaasappel.
PRIJS 3-GANGEN DINER
VOOR-, HOOFD- EN NAGERECHT €45,00 P.P.
PRIJS 4-GANGEN DINER
VOOR-, TUSSEN-, HOOFD- EN NAGERECHT €54,00 P.P.