Alles over de Cornelis Club Night wat je altijd al wilde weten

Vanaf zaterdag 5 oktober worden de weekenden van Cornelis nog een stukje spannender. Dan begint Cornelis met de Cornelis Club Nights: chique uitgaan op goede housemuziek met entertainment. Lees verder om precies te weten wat er gaat spelen.

Vanaf 5 oktober worden de zaterdagen weer heter en chiquer in Cornelis, dan introduceert Cornelis Bar & Kitchen de Cornelis Club Nights.

Wat zijn de Cornelis Club Nights?
Elke zaterdag wordt Cornelis na het diner omgetoverd tot een volwaardige house club. Dit geheel nieuwe concept biedt naast housemuziek van hoge kwaliteit ook entertainment en een Master of Ceremony (MC).

Wat? Entertainment?
Jazeker, voornamelijk dansers en danseressen in creatieve, spannende outfits, die de sfeer een stuk verhogen en een feest voor de ogen zijn.

Wie komt er eigenlijk draaien?
Niet de minsten, wat dacht je van Leroy Styles, Karim Soliman, Dennis Quin, Boris Smith en Leon Benesty?

Kan ik nog wel eten bij Cornelis? En wat is er te drinken?
Vooraf aan de Cornelis Club Night kan je gewoon heerlijk dineren bij Cornelis. Als je je dansoutfit alvast aantrekt, loop je daarna voldaan de club binnen. Tijdens de Club Night kun je genieten van alle topdrankjes die je van Cornelis gewend bent: bier, wijn en natuurlijk feestelijke cocktails.

Zet je zelf op aanwezig via het Facebook event en mis helemaal niets.

“Ik kijk ontzettend uit naar de Cornelis Club Nights. We hebben gezien dat er een publiek is in Rotterdam dat op zoek is naar een avond om te dansen, waar veel kwaliteit geboden wordt, van muziek, van drankjes en van de andere bezoekers. Met de Cornelis Club Nights willen wij in dat gat springen.” – Tommy Louers, manager Cornelis

Recent Posts
cornelis-kitchen-bar-club-night-nieuws-2