Laden Evenementen

« Alle Evenementen

CORNELIS BORREL | LA FUENTE

5 november

€15

Guess who’s Back!
Jouw favoriete maandelijkse borrel keert in november eindelijk weer terug.

Na maar liefst 21 maanden zonder borrel hebben we weer een heerlijke editie op de planning staan. De eerste editie gaan we natuurlijk groots uitpakken en hebben we een aantal bekende namen in de line-up staan met La Fuente, Illfort Grantz, Vinny James, Leon Benesty & Minörs achter de draaitafels, hosted by MC Roga & Julian de Munnik on sax.

Diner Dansant | aanvang 17:30u
Geniet vooraf van een heerlijke 3-gangen shared-dining met o.a. verse sushi, vlees en vis gerechten. Na het eten kun je gelijk door naar het feestje beneden.

–Scenario latere openingstijden–
Mocht uit de persconferentie blijken dat de horeca en clubs tot later open mogen blijven? Dan vieren we het feestje van 20:00u tot 02:00u.

 

–INFO–
Prijs borrel: 15,- excl. servicekosten
Diner dansant: 59,50 p.p. incl. entree
Tijd borrel: 19:00u- 00:00u
Aanvang diner dansant: 17:30u / max. 19:00u
Leeftijd: 23 +
Parkeren in de omgeving www.prettigparkeren.nl | OV halte Stadhuis.
GET YOUR TICKETS: https://bit.ly/cornelisborrel

 

–CORONA CHECK–
Hoewel het een in onze ogen, buitenproportionele maatregel is waar wij absoluut niet achter staan, zijn wij helaas genoodzaakt onze gasten te controleren met de Corona-check app.

Gastvrijheid en het bieden van een gezellige, warme en veilige omgeving is altijd ons doel geweest. Een sluiting en/of andere maatregel kunnen wij ons echter niet veroorloven en dus zullen wij deze maatregel onder druk moeten hanteren.

Onze gastvrouw/gastheer zal u dan ook, bij de entree vragen voor een check via de Corona-check app of een geprinte versie van de QR-code.

Wij rekenen op uw begrip en vragen u met klem ons personeel te respecteren. Ons personeel wilt ook niets liever dan u te mogen ontvangen zoals we dat vóór de crisis hebben gedaan.

Gegevens

Datum:
5 november
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
https://bit.ly/cornelisborrel

Locatie

Cornelis Bar + Kitchen
Stadhuisplein 2
Rotterdam, Zuid-Holland 3012 AR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)10 792 00 32
Bekijk de site van Locatie