Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FRIENDZZ

18 maart

FRIENDZZ MEETS CORNELIS
Toen Cornelis ons vroeg om vriendjes te worden konden wij geen nee meer zeggen. Een mooie vriendschap is inmiddels ontstaan en dat willen we graag met jullie delen en beleven. Kom erbij. Op vrijdag 18 maart 2022 trappen we af. House zoals House bedoeld is in een unieke stijlvolle locatie in hartje centrum Rotterdam. Waar de drank nog in glazen wordt geschonken en waar kwaliteit en intimiteit in een hoog vaandel staan. Maar ook de line up is anders dan anderen. Met Jeroenski (special Classic House set), Diephuis, Vinny James, Quinten de Rozario, Flier, Cherokee on Percussion en MC Stanford gaan we weer genieten van een heerlijke avond vol dikke house met vocalen. En wie weet verrassen we jullie nog wel, maar dat weet je alleen als je erbij bent.

LINE-UP
Jeroenski was de koning van het Prinses Theater, was resident bij Las Palmas, Betty Ford Clinic, Housequake en Sneakerz en komt nu een speciale Classic set draaien. Ook Quinten de Rozario is geen onbekende. Ook hij stond op alle grote festivals en weet wat echte houseliefhebbers verwachten op de dansvloer. Aangevuld met onze Rotterdamse helden Diephuis, Vinny James, MC Stanford, Cherokee on Percussion en de Dortenaar Flier staat het nu al vast dat het een muzikale avond gaat worden.

Tickets Euro. 17,95 incl. fee via www.friendzz.nl
Diner dansant 59,50 p.p.

TIJD
20:00 – 02:00

Diner Dansant | aanvang 18:00u
Geniet vooraf van een heerlijke 3-gangen shared-dining met o.a. verse sushi, vlees en vis gerechten. Na het eten kun je gelijk door naar het feestje beneden.

Gegevens

Datum:
18 maart
Evenement Categorie:

Locatie

Cornelis Bar + Kitchen
Stadhuisplein 2
Rotterdam, Zuid-Holland 3012 AR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)10 792 00 32
Bekijk de site van Locatie