Nieuws

Cornelis brengt reuring in het horeca landschap. En dat is te merken ook! Het laatste nieuws van Cornelis kan je altijd hier op de website vinden. Check hieronder het laatste nieuws en laat je verbazen!

Nieuwe aanwinst keukenbrigade!
11 oktober 2017

Nieuwe aanwinst keukenbrigade!

Cornelis verwelkomt met trots zijn nieuwe sous-chef: Misja Sanders. 35 jaar geleden is Misja gestart in diverse keukens. Via gerenommeerde restaurants uitgegroeid tot een volwaardig sous-chef.

Zijn sporen verdiende hij bij restaurants als De Engel, Boudoir, Prachtig, Het wapen van Vidaa en voor het laatst in Restaurant Heerlijk.

Hij en chef-kok Karim Aggoun zijn goede, oude bekenden. Samen gaan zij Cornelis op nummer 1 zetten in Rotterdam!

Nieuwsgierig naar zijn talent voor koken? Wij verwelkomen u graag in Cornelis Bar & Kitchen.

2e Kerstdag a la carte + aantal Kerst specials!
10 oktober 2017

2e Kerstdag a la carte + aantal Kerst specials!

Op 1e Kerstdag geniet mijn brigade samen met hun naasten van alle gezelligheid maar 2e Kerstdag kunnen jullie weer aanschuiven en genieten van de prachtige gerechten die mijn menukaart rijk is. Ook zal mijn chef een aantal onverweldigende Kerst Specials bereiden die deze dag extra bijzonder maken!

Dus nog even voor alle duidelijkheid;
- 1e Kerstdag ben ik gesloten
- 2e Kerstdag ben ik geopend!

Nieuw bij Cornelis: VALET PARKING
26 september 2017

Nieuw bij Cornelis: VALET PARKING

Ik start binnenkort met valet parking op vrijdag en zaterdag (vanaf 18.00 uur)! Uw auto wordt op de laad- en loszones op de Coolsingel in ontvangst genomen en vervolgens geparkeerd in onze parkeergarage. 

U betaalt hiervoor € 12,50 en dat is een schijntje want uw auto zelf parkeren is duurder! Daarnaast hoeft u niet te zoeken én uw auto staat veilig.

Desgewenst wordt u door Rent A Bob in uw eigen auto naar huis gebracht!

 Cornelis genomineerd voor ENTREE award
19 september 2016

Cornelis genomineerd voor ENTREE award

Cornelis heeft net zijn deuren geopend en is nu al genomineerd voor een felbegeerde Entree Hospitality & Style Award in de categorie 'Best Restaurant & Bar'! Bij deze award spelen het restaurant- en bargedeelte een gelijkwaardige rol. Beide onderdelen sluiten bovendien perfect op elkaar aan.

 

Lees meer op www.entreemagazine.nl

CORNELIS SCOORT 8,1 BIJ AD GOUDEN POLLEPEL!
31 augustus 2016

Cornelis staat tweede in de AD Gouden Pollepel met de fantastische score van 8,1!

De rubriek De Gouden Pollepel van het AD is een begrip in horecaland. De culinaire recensenten bezochten Cornelis Rotterdam en zij gaven ons een 8,1 (!) als eindcijfer. Daarmee staan we tweede in de regio Rotterdam!

Reserveren

Gezellig dat je wilt komen eten bij mij, de enige echte Cornelis! Schuif aan voor een rijk diner in m'n sfeervolle Kitchen of bezoek m'n Bar en geniet van het shared dining concept met kleinere hapjes om te delen. Voor samen, groepen & échte genieters van de Bourgondische keuken heb ik altijd plaats. Maar, wees er snel bij!