Nieuws

Cornelis brengt reuring in het horeca landschap. En dat is te merken ook!
Het laatste nieuws van Cornelis kan je altijd hier op de website vinden.
Check hieronder het laatste nieuws en laat je verbazen!

 Cornelis genomineerd voor ENTREE award
19 september 2016

Cornelis genomineerd voor ENTREE award

Cornelis heeft net zijn deuren geopend en is nu al genomineerd voor een felbegeerde Entree Hospitality & Style Award in de categorie 'Best Restaurant & Bar'! Bij deze award spelen het restaurant- en bargedeelte een gelijkwaardige rol. Beide onderdelen sluiten bovendien perfect op elkaar aan.

 

Lees meer op www.entreemagazine.nl

CORNELIS SCOORT 8,1 BIJ AD GOUDEN POLLEPEL!
31 augustus 2016

Cornelis staat tweede in de AD Gouden Pollepel met de fantastische score van 8,1!

De rubriek De Gouden Pollepel van het AD is een begrip in horecaland. De culinaire recensenten bezochten Cornelis Rotterdam en zij gaven ons een 8,1 (!) als eindcijfer. Daarmee staan we tweede in de regio Rotterdam!

Nieuwe aanwinst in de keuken!
1 september 2016

Cornelis is trots op de nieuwe aanwinst voor ons keukenteam, een culinaire topper!

Onze keukenbrigade wordt versterkt met chef-kok Dennis van Dop die zijn sporen verdiend heeft in o.a. Restaurant De Engel, Zeezout en Foody’s. Daarnaast heeft Dennis 9,5 jaar gewerkt als sous-chef bij Hofstede Meerzigt in Zoetemeer. In 2012 mocht hij Nederland vertegenwoordigen in de S. Pellegrino Cooking Cup voor chefs onder de 30 jaar waar hij 5e werd.

Nieuwsgierig naar zijn talent voor smaak? Ik verwelkom u graag in Cornelis Bar & Kitchen.

Cornelis

Reserveren

Gezellig dat je wilt komen eten bij mij, de enige echte Cornelis! Schuif aan voor een rijk diner in m'n sfeervolle Kitchen of bezoek m'n Bar en geniet van het shared dining concept met kleinere hapjes om te delen. Voor samen, groepen & échte genieters van de Bourgondische keuken heb ik altijd plaats. Maar, wees er snel bij!