“Na gedane arbeid... Goed eten!”Cornelis Diner

Cornelis serveert traditionele en pure gerechten bereid met producten van hoogwaardige leveranciers. Op het menu vind je gerechten zoals: Dry aged Côte de boeuf van het MRIJ rund van Piet v/d Berg, gestoofde iberico wangen met gezouten amandelen, 1/2 boeren scharrelkip uit Frankrijk met rode peper, knoflook en witte wijn-dressing en Tarbot uit de oven op de graat met citroen, dragon, kappertjes en een dressing van groene olijven. Op traditionele wijze gegrild op houtskool in de nieuwe Robata Flame Grill waardoor de authentieke smaak bewaard blijft. Kies gepofte aardappel of handgesneden frieten als bijgerecht en de Bourgondische plank is gevuld.

Diner @Cornelis Kitchen

Openingstijden restaurant
Maandag - donderdag
17:30 - 01:00 uur

Vrijdag & zaterdag
17:30 - 02:00 uur

Zondag
17:30 - 00:00 uur

Keuken open:
Zondag t/m donderdag van 17:30 - 22:00 uur
Vrijdag en zaterdag van 17:30 - 22:30 uur