Laden Evenementen

« Alle Evenementen

WE ALL LOVE 80’S 90’S 00’S NYE

31 december

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NEW YEAR’S EVE SPECIAL komt naar Cornelis op zaterdag 31 december. Na alle succesvolle edities van de afgelopen jaren is het tijd om ook het jaar 2022 in stijl af te sluiten. Ervaar de geweldige sfeer, proef de heerlijke champagne en bekijk het prachtige vuurwerk op het Stadhuisplein terwijl je geniet van de lekkerste hits en visuals uit de 80’s, 90’s en 00’s!

VIER OUD EN NIEUW IN ROTTERDAM
NYE vieren we zoals je dat van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s gewend bent. Het gezelligste feest van Nederland brengt je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. De beste DJ’s staan achter de draaitafels om te zorgen voor spetterend vuurwerk op de dansvloer. Van Michael Jackson tot RUN-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls, show je moves op de tunes van Justin Timberlake en ‘party like it’s 1999’ met Prince! De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door alle legendarische knallende kurken TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor hitserie The Sopranos en alle avonturen van de dames uit ‘Sex and the City’ op de voet werden gevolgd.
CORNELIS ROTTERDAM
Het begin van 2023 wordt groots gevierd in een stijlvol aangeklede Cornelis. De Rotterdamse editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s vindt om de maand in Cornelis. Deze prachtige unieke locatie in hartje centrum Rotterdam biedt iedere editie het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. En aan het eind van dit mooie jaar verblijden we je dus ook nog eens met een grootse NEW YEAR’S EVE Special! Verwelkom 2023 in Cornelis, geniet van de geweldige sfeer en beleef een jaarwisseling om nooit te vergeten! Dans met je vrienden, vriendinnen en de beste DJ’s achter de draaitafels op alle danceable hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s het nieuwe jaar in. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten. Beleef swingend op de dansvloer en met champagne in de hand een fantastische start van 2023! We zien jullie graag terug op zaterdag 31 december tijdens deze nu al legendarische WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE SPECIAL!
DINE & DANCE – 3-GANGEN MENU
Vanaf 22.00 u gaat in Cornelis het dak eraf! Wil je deze nu al legendarische avond nog eerder laten beginnen? Kies dan voor een Dine & Dance ticket. Je geniet dan eerst van een 3-gangen menu voordat het feest verder gaat in Cornelis. Aanvang van het diner is 19:30 uur.

Het 3-gangen menu is een mooie (en lekkere!) combinatie van diverse gerechten. En je kunt kiezen uit een vlees, vis of vegetarisch menu. Het menu wordt in stijl geserveerd, verdeeld over meerdere rondes. Let op, de tickets zijn per 2 stuks beschikbaar. Alle tickets uit een bestelling worden aan 1 tafel ingedeeld.

Minimumleeftijd: Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 21 jaar.

TICKETS OUD EN NIEUW CRUISE ROTTERDAM
Een ticket voor WE ALL LOVE NYE is hier verkrijgbaar en is inclusief:
Toegang tot de exclusieve WE ALL LOVE NYE editie in de Cornelis
Luxe ontvangst met welkomstdrankje
Uiteraard(!) heerlijke oliebollen
Dansen op de grootste en meest danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s
Een 6 uur durend spectaculair feest in de mooiste locatie van Rotterdam
Kortom, met een ticket voor WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE in Cornelis Rotterdam ben je gegarandeerd van een complete avond uit en een fantastisch begin van 2023!

Gegevens

Datum:
31 december
Evenement Categorie:
Site:
www.wealllove.com

Locatie

Cornelis Bar + Kitchen